Трансфер Го (TransferGo) — вигідні грошові перекази в Україну

Igor Smartiko
6 min readMay 14, 2020

--

Вам потрібно швидко і вигідно здійснювати міжнародні грошові перекази? Тоді TransferGo — це те, що Вам треба. У цій статті докладному розглянемо міжнародну систему грошових переказів TransferGo, дізнаємося її ключові особливості, як правильно користуватися цим сервісом, в тому числі, як пройти реєстрацію і отримати бонус за це, а також розглянемо відгуки про TransferGo від реальних користувачів зі всієї України.

Вказуй код запрошення tQpZ1i при реєстрації та отримуй грошовий подарунок 10 GBP на свій рахунок за перший переказ на суму від 50 GBP (або еквівалент у інших валютах).

Що таке TransferGo? Огляд сервісу грошових переказів

TransferGo (Трансфер Го, офіційний сайт https://www.transfergo.com) — це один з найвигідніших сервісів міжнародних переказів, офіційно зареєстрований в Англії, який успішно розвивається по всьому світу з 2012 року.

Серед переваг сервісу TransferGo можна виділити: простота та зручність роботи, вигідні перекази коштів (низькі або нульові комісії на перекази між країнами), мультивалютність (відправляти і отримувати перекази можна в різних валютах), бездоганна репутація, висока надійність та підвищена безпека для користувачів.

У яких країнах працює TransferGo?

Покриття ТрансферГо

Сервіс для переказів Трансфер Го представлений у багатьох країнах по всьому світу і географія його покриття активно розширюється.

Відправляти гроші через TransferGo можна з таких країн, як:

Чехія, Польща, Іспанія, Угорщина, Греція, Данія, Естонія, Ірландія, Ісландія, Італія, Кіпр, Латвія, Ліхтенштейн, Литва, Люксембург, Мальта, Монако Бельгія, Австрія, Великобританія (Англія), Словаччина, Словенія, Хорватія, Швеція, Нідерланди (Голландія), Норвегія, Румунія, Сан-Марино, Франція, Фінляндія, Німеччина, Португалія, Швейцарія.

Важливо: зробити переказ грошей з України через TransferGo на даний момент не можна (в Україні можна тільки отримувати перекази із-за кордону).

Одержувати перекази через TransferGo можна в таких країнах:

Росія, Україна, Австрія, Ірландія, Ісландія, Іспанія, Італія, Канада, Китай, Кіпр, Латвія, Ліхтенштейн, Литва, Люксембург, Мальта, Мексика, Монако, Норвегія, Австралія, Бельгія, Болгарія, Великобританія (Англія), Угорщина, Німеччина, Гонконг, Словаччина, Словенія, Туреччина, Філіппіни, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швеція, Швейцарія, Греція, Данія, Індія, Ізраїль, Польща, Нідерланди, Португалія, Румунія, Сан-Марино, США, Південна Африка, Естонія.

Реєстрація в TransferGo

· Переходимо на офіційний сайт: https://www.transfergo.com.

· Зверху у меню вибираємо потрібну мову сайту (клікнувши на прапорець і вибравши українську мову).

· У правому верхньому куті в меню вибираємо «Зареєструватися».

· На сторінці реєстрації вказуємо тип аккаунта (особистий або діловий для бізнесу), вказуємо свій Email і пароль (придумуємо складний унікальний пароль), а також вказуємо код запрошення (завдяки якому можна отримати бонус 10 британських фунтів, докладніше про це далі в цьому огляді в розділі бонус).

· Завершуємо реєстрацію і підтверджуємо вказаний Email (на нього прийде електронного листа з посиланням підтвердження реєстрації, по якій потрібно буде відразу перейти).

Після реєстрації можна відразу увійти в свій аккаунт і зробити свій перший переказ грошей (як це правильно зробити, можна дізнатися нижче).

Код запрошення (промокод) для TransferGo

Кожен новий користувач, який проходить реєстрацію в TransferGo може отримати бонус у вигляді 10 фунтів стерлінгів (або еквівалент в доларах, євро, злотих або гривні).

Умова отримання бонусу: вказати промокод при реєстрації і зробити перший переказ на суму від 50 фунтів стерлінгів (еквівалент в будь-який інший валюті).

Промокод для отримання бонусу від TransferGo: tQpZ1i

Важливо: якщо Ви вже пройшли реєстрацію в Трансфер Го, але не здійснювали переказів, то бонус у вигляді 10 GBP (фунтів стерлінгів) можна отримати при першому грошовому переказі на суму від 50 фунтів стерлінгів, вказавши при самому перекладі код запрошення, вказаний вище.

Щоб отримати бонус, валюта між рахунками відправника і одержувача повинна бути різною (наприклад, переклад зробити в напрямку: USD-UAH або EUR-UAH).

При реєстрації через офіційне мобільний додаток TransferGo промокод потрібно вводити при здійсненні першого переказу (при створенні переказу в правому верхньому куті додатка буде значок етикетки, клікнувши по якому можна буде ввести промокод і отримати потім бонус).

Верифікація аккаунта

Верифікація аккаунта в TransferGo при здійсненні першого переказу — не обов’язкова процедура, але якщо суму першого перекладу буде вище 1015 Євро (EUR) або еквівалент в іншій валюті, то необхідно буде заздалегідь пройти верифікацію аккаунта.

Також верифікація (підтвердження особи) стає обов’язковою при здійсненні другого і наступних переказів грошей, не залежно від суми та напрями перекладу.

Щоб пройти верифікацію в Трансфер Гоу, необхідно виконати такий порядок дій:

· Увійти особистий кабінет на офіційному сайті TransferGo.

· Переходимо в налаштування облікового запису та заповнюємо дані про себе: прізвище та ім’я (латиницею, як в закордонному паспорті), національність, дата народження, номер мобільного телефону та адресу проживання (країна, місто, індекс і адреса).

· Переходимо до верифікації: в меню вибираємо «Підтвердження» ( «Особистість» — «Підтвердити»). Завантажуємо фото або відскановані кольорові копії документів, що підтверджують особу (закордонний паспорт або міжнародних водійських прав) і адреса проживання (виписка з банку, не старше 3 місяців).

На замітку: верифікація адреси проживання необхідна, якщо сума одного або декількох перекладів за останні 3 місяці перевищує 3950 євро. Також можуть знадобитися докази походження коштів, якщо сума однієї транзакції перевищує 7330 євро або сума декількох транзакцій в акаунті перевищує 14670 євро.

Як правильно користуватися сервісом TransferGo

Сервіс для переказу грошей TransferGo має досить зручний і інтуїтивно зрозумілий в роботі інтерфейс, але все-таки у багатьох виникають питання або проблеми при роботі з даним сервісом, тому нижче розглянемо, як правильно переводити гроші, що і де вказувати (при відправці грошей в різні країни є свої відмінні риси оформлення перекладів), а також коротко звернемо увагу на ліміти і комісії, які стягуються при відправці грошей.

Як зробити переказ грошей через Трансфер Го

· Проходимо авторизацію і входимо в особистий кабінет на сайті TransferGo.

· У формі оформлення перекладу вибираємо звідки з куди будуть відправлені гроші (вибираємо країну відправника і одержувача), вказуємо суму переказу, а також час доставки.

· Вказуємо дані одержувача (ПІБ, адреса, дані рахунка для зарахування коштів).

· Вибираємо спосіб оплати (наприклад, банківською картою) і проводимо оплату.

Види грошових переказів та комісії

Залежно від необхідної швидкості здійснення переказу, а також країни відправника та отримувача коштів в TransferGo можна вибрати такі види переказів (тарифи):

· До 30 хвилин. Найдорожчий варіант грошового переказу, при якому гроші надійдуть на рахунок одержувача платежу протягом 30 хвилин після відправки. Комісії сервісу за такий переклад = 2.99

· Експрес. Також швидкий варіант переказу грошей, при якому кошти надходять на рахунок одержувача протягом декількох годин. Комісія TransferGo при такому перекладі = 1.99

· Терміновий. Найвигідніший варіант переказу грошей, при якому кошти надходять на рахунок одержувача протягом декількох днів, але в такому випадку комісія TransferGo = 0%.

На замітку: якщо кошти переводять в одній валюті, а приходять на рахунок одержувача в інший, конвертація валют проходить за ринковим курсом (при термінових перекладах курс обміну може бути нижче на 0.5% — 1% від ринкового курсу).

Я отримати переказ в Україні на карту Приватбанку

Отримати переказ через TransferGo в Україні можна тільки на карту Приватбанку, при цьому при перекладі важливо вказувати номер мобільного телефону одержувача той, який прикріплений до його облікового запису у Приват24.

Також важливо вказувати останні 4 цифри номера банківської картки одержувача, так як, якщо у одержувача оформлено декілька карт в Приватбанку, гроші будуть зараховані саме на ту карту, дані якої вказані при переказі коштів.

Переваги і недоліки TransferGo

Переваги

· Якіснийі зручний в роботі сервіс грошових переказів.

· Офіційно зареєстрована в Англії компанія, яка регулюється FCA (Управління з фінансового регулювання і нагляду Великобританії) і HMRC (Податково-митна служба) в Англії.

· Зручний і зрозумілий в роботі сайт, доступний на багатьох мовах (в тому числі: на українській мові).

· Переказувати гроші можна онлайн (через офіційний сайт TransferGo або через офіційний додаток з мобільного телефону).

· Низькі комісії (залежно від терміновості перекладу, комісія може складати практично 0%).

· При відправці коштів немає прихованих додаткових платежів (відразу відображається сума, яку потрібно сплатити і яку суму отримає одержувач переказу).

· Одержувати перекази можна в декількох валютах (наприклад, в доларах, євро, в гривні в Україні).

· Широкий вибір напрямків між країнами по всьому світу.

· Якісна підтримка клієнтів, в яку можна звернеться цілодобово (24/7). Служба підтримки на різних мовах (в тому числі українською).

· За допомогою TransferGo можна вигідною здійснювати перекази, як фізичним особами (відправляти гроші рідним і друзям, пересилати гроші додому з-за кордону на заробітках і т.д.), так бізнесу (можна здійснювати перекази між партнерами по бізнесу, переводити гроші співробітникам або фрілансерам і т.д.).

Недоліки

· Немає можливості відправити гроші з України.

· Немає можливості замовити міжнародну банківську карту від даного сервісу грошових переказів.

Перейти на сайт ТрансферГо (посилання)

Відгуки про TransferGo (Трансфер Го)

Практично за перші ж роки роботи система грошових міжнародних переказів TransferGo стала однією з найпопулярніших в багатьох країнах, зокрема в Україні, завдяки високій якості сервісу, мінімальним комісіям і високій зручності роботи. Підтвердження цьому — тисячі позитивних відгуків на безлічі форумів, сайтах і сервісах відгуків (наприклад, на Trustpilot за 2020 рік).

Transfer Go співпрацює з багатьма найбільшими фінансовими компаніями і банками по всьому світу, завдяки чому всі переклади приходять точно в строк і, практично, без комісії (за переклад і конвертацію валют).

Джерелом інформації для цієї статті є: https://walletsrates.com/transfergo-registracziya-obzor-i-otzyvy.html

--

--